Ett Svenskt företag som idag är den största och enda leverantören åt Morfose produkter i Norden. Vi är beläget med huvudkontor i centrala Stockholm med lager i Småland och Hälsingland.

Roy vonBorg
VD/CEO

maja vonborg
marknadsföringschef

Sam Ali
Produkt och frisörspecialist

Efter att ha påbörjat verksamheten inom sektorn med tillverkning av aerosolfyllningsmaskin 1981 producerar Sora Cosmetics
parfym, deodorant, hårstyling och vårdprodukter, hårfärgsprodukter, personliga vårdprodukter och luftförfriskare i internationella standarder med
den senaste tekniken i dess anläggningar. Produkter som kommersialiseras under varumärket Morfose 2016 tillverkas i enlighet med den europeiska kosmetiska förordningen av den personal som är erfaren och specialiserad inom sina områden på en 30 000 m2 integrerad tillverknings anläggning belägen i Silivri, Istanbul. Fokuserade på försäljningskanalerna för export, hemmamarknad och frisörsmarknad sedan starten. Morfose Kosmetika har blivit en framstående aktör i branschen. Det förstärker den nationella ekonomin med denna framgång genom att också exportera sina egna varumärken som privata etikettprodukter till mer än 100 länder. Sora Cosmetics Group of Companies strävar efter att behålla sin verksamhet genom att behålla kundens tillfredsställelse på högsta nivå genom 35 års erfarenhet, dynamisk personal och kvalitetstjänster.

Att ha certifierats enligt internationellt erkända standarder stärker vår position som framträdande spelare i branschen och säkerställa säker användning av våra produkter.
ISO 22716: 2007 Kosmetika – GMP-system certifiering
ISO 9001: 2015 Kvalitetshanterings system – Krav
ISO 27001: 2013 Informations säkerhets hanterings system
ISO 14001: 2015 Miljölednings system
ISO 10002: 2014 Kund tillfredsställelses hanteringssystem
Halal Certifikat: är ett dokument som visar överensstämmelse med de använda råvarorna och helheten av produktionsprocesserna enligt kraven i den islamiska lagen.
Sedex: är ett ramverk för praxis för att säkerställa överensstämmelse med normerna för arbetssäkerhet och
Internationella arbetsorganisationen när det gäller socialt ansvar.